Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/12 10:33

ag.nikolaos pireas 62

Με λαμπρότητα και ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια εορτάζεται και φέτος η μνήμη του Προστάτου Αγιου της ναυτοσύνης στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Στον Ιερό Ναό Αγιου Νικολαου συμπολιούχου Πειραιώς χθες (05.12.2019) τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ.Κλήμεντος και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κλήμης ο οποίος με αφορμή τις πρώτες φράσεις του Απολυτοκίου του Αγίου Νικολάου «Κανόνα πίστεως και εικόνα πραότητος», αναφέρθηκε στην πίστη των ανθρώπων προς τον παντοδύναμο Θεό μας, τονίζοντας ιδιαίτερα και υπογραμμίζοντας ότι η πίστη μας, είναι προϋποθεση της σωτηρίας μας.

Να αναφερθεί ότι ο ναός ήταν κατάμεστος από πλήθος πιστών, οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300371
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: