Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Περιστερίου. 03/12 13:18

gymnasio peristeriou 1

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, συνεχίζοντας από την αρχή του σχολικού έτους τις επισκέψεις του στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως της Μητροπόλεώς του είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε με τους μαθητές και καθηγητές στη διάρκεια του 1ου διαλείμματος, ευχήθηκε σε όλους Ευλογημένα Χριστούγεννα και τόνισε ιδιαιτέρως το αγαθό και τη διαδικασία της μαθήσεως, της οποίας στόχος είναι πέρα από την καλλιέργεια της γνώσεως να διαμορφώνει χαρακτήρα και να δημιουργεί πρόσωπα.

Προέτρεψε τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή την ανεπανάληπτη διαδικασία σχολικής αγωγής με μελέτη, με σεβασμό και αγάπη στους καθηγητές τους, ώστε να πραγματώνουν τους στόχους τους και τα όνειρα τους.

Τα παιδιά με πολύ χαρά πλαισίωσαν τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη θέτοντας ουσιαστικά ερωτήματα για το σήμερα και για το δικό τους αύριο.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τους μαθητές όσο και τους καθηγητές για την όμορφη και ευγενική πρωτοβουλία τους, εν όψει των Εορτών να συγκεντρώσουν τρόφιμα προκειμένου να διανεμηθούν από την γειτονική ενορία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στους ενδεείς αδελφούς μας.

gymnasio peristeriou 2

gymnasio peristeriou 2

gymnasio peristeriou 2

Εμφανίσεις: 175331
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: