Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/09 14:03

chiou mitarakis

Τον Υφυπουργό Εργασίας και βουλευτή Χίου κ. Παναγιώτη Μηταράκη επεσκέφθη σήμερα, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ευχόμενος πατρικώς για την ενίσχυση και τον φωτισμό από τον Χριστό μας στα νέα του καθήκοντα.

Ο Χιώτης Ιεράρχης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κ. υπουργό για την συνέχιση της παραχωρήσεως αιθούσης του ΟΑΕΔ για τα "γεύματα αγάπης" της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, δια των οποίων σιτίζονται καθημερινώς 700 περίπου άτομα.

Επίσης ζήτησε την βοήθεια του για την αξιοποίηση Βυζαντινών Εκκλησιαστικών Μνημείων της Χίου, όπως η παλαιοχριστιανική βασιλική του Αγίου Ισίδωρου κ.λπ., και μετέφερε πατρικώς τα δικαία αιτήματα των συνταξιούχων του ναυτικού απομαχικού ταμείου.

Ο κ. υπουργός εδέχθη με υιικό σεβασμό τον Ποιμενάρχη του και υποσχέθηκε την καταβολή κάθε προσπάθειας για την συνδρομή του στην ικανοποίηση των υποβληθέντων αιτημάτων.

Εμφανίσεις: 201991
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: