Γράφτηκε από τον/την parembasis.gr. 12/09 23:49

ypodoxi antirrio 1

Με μια λαμπρή υποδοχή εύθασαν στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αντιρρίου οι πνευματικοί θησαυροί της Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους.

Κομμάτι από το Τίμιο Ξύλο του Κυρίου Ιησού Χριστού μας και λείψανο της χειρός της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.

Τα λείψανα παρέλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγ. Βλασίου κ. Ιερόθεος και συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο, ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως, τους συνοδούς μοναχούς του Αγίου Όρους και πλήθους ευλαβών πιστών εισήλθαν στον ιερό Ναό.

Τα ιερά αυτά κειμήλια θα παραμείνουν στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αντιρρίου, έως το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου και όλες αυτές τις ημέρες ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και θα τελείται Θεία Λειτουργία.

Το παρόν στην υποδοχή έδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ζαχαρίας Χοχτούλας, ο αντιδήμαρχος της δ.ε. Αντιρρίου Μπάμπης Καραδήμας και ο πρόεδρος της τ.κ. Αντιρρίου κ. Παπαδόπουλος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 301548
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: