Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/10 16:46

560A6AE

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, φέρεται να επισκέφθηκε το Φανάρι κατ' εντολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την συζήτηση που αφορά την Αυτοκεφαλία στην λεγόμενη σχισματική ''Μακεδονική Εκκλησία".

Καλά πληροφορημένες πηγές της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, μετέφερε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο την ανησυχία του Μακαριωτάτου για το εν λόγω ζήτημα.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφού αντάλλαξε απόψεις περί του θέματος με τον Σεβασμιώτατο, τον πληροφόρησε σχετικά με τις κινήσεις της Μητρός Εκκλησίας.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά την συνάντηση δεν φάνηκε διατεθειμένος να προβεί σε εκχώρηση Αυτοκεφαλίας στην λεγόμενη ''Μακεδονική'' Εκκλησία.

 

→ Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση / ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη←

 

Εμφανίσεις: 304157
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: