Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/10 15:20

mitropolitis ignatios1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Άμεση ήταν παρέμβαση του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για το θέμα που ανέδειξε η Romfea.gr, σχετικά με τον χάρτη που αναρτήθηκε στην σημερινή ενημέρωση χωρίς το σύμπλεγμα του Καστελορίζου.

Συγκεκριμένα, κατά την σημερινή παρουσίαση του Προγράμματος των Συνοδικών και Περιφερειακών ανά Μητροπόλεις Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση (1821 – 2021), σε εμφανές σημείο βρισκόταν χάρτης της Ελλάδος χωρίς το σύμπλεγμα Καστελόριζου ή Μεγίστης το οποίο περιλαμβάνει 14 νησιά.

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος ως Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε επικοινωνία που είχε με την Romfea.gr εκάνε λόγω για σωστή παρατήρηση.

"Θα δοθεί άμεσα εντολή να διορωθεί ο χάρτης" - δήλωσε χαρακτηριστικά στην Romfea.gr ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος, έδειξε ταχυτάτα αντανακλαστικά και ευχόμαστε όλοι να δούμε τον νέο πόστερ συμπεριλαμβανομένου και του συμπλέγματος του Καστελορίζου.

Εμφανίσεις: 301810
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: