Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/12 23:28

kamne1

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Βολές κατά του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εξαπέλυσε σήμερα, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρ. Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας σε Επιστημονική Ημερίδα του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών (ΙΓΜΕΑ) στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με θέμα: "Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στο ζωτικό χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και οι αλληλεπιδράσεις τους με το διεθνές περιβάλλον" αναφέρθηκε και στην απόφαση του Αρχιεπισκόπου και των Ιεραρχών, σχετικά με την αναγνώριση της Ουκρανικής Εκκλησίας.

"Ο Αρχιεπίσκοπος εγκλημάτισε, και οι Ιεράρχες της Ιεράς Συνόδου εγκλημάτισαν όταν κατά την τελευταία Ιερά Σύνοδο αναγνώρισαν την παράνομη Ουκρανική Εκκλησία πρώτοι, πριν από τα Πατριαρχεία" - τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Επίσης ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι τους είχε προειδοποιήσει πως αν υποκύψουν στον εκβιασμό να αναγνωριστεί από την Ελλάδα πρώτα, λέγοντας ότι τότε "αίρονται οι εγγυήσεις της Ρωσίας για τη μη κατάληψη ελληνικού νησιού που μας είχανε δώσει στις συμφωνίες που είχαμε κάνει."

"Η απόφαση για να κάνουν τους αρεστούς στο Φανάρι και να υποκύψουν στις πιέσεις κάποιων Αμερικανικών κύκλων, έβαλαν την Ρωσία απέναντί μας" - δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Δείτε την ομιλία του κ. Καμμένου στην Ημερίδα (μετά το 8:00 μιλάει για την αναγνώριση στην Ουκρανία)

Εμφανίσεις: 303855
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: