Γράφτηκε από τον/την romfea3. Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019

xairet tixvin 51

Αγία Βαρβάρα | Δήμητρα Παναγοπούλου


Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, η Ακολουθία της Δ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Οδηγητρίας και Ελεούσης του Τιχβίν της Ρωσίας στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, ομωνύμου Δήμου Αττικής.

Στην Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών χοροστάτησε ο Θεοφιλεστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού προσκηνήματος, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνό Δαμιανάκη και τους συνεφημέριους του.

Το Θείο λόγο κήρυξε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος ο οποίος αναφέρθηκε στους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Πλήθος πιστών, όλων των ηλικιών από κάθε μεριά της Αττικής, παρέστησαν στην κατανυκτική Ακολουθία της Δ' Στάσης των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, οι οποίοι πριν αλλά και μετά το πέρας της ακολουθίας προσκύνησαν με ευλάβεια το εικόνισμα της Παναγίας Οδηγητρίας και Ελεούσης του Τιχβίν της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή 12 Απριλίου, θα τελούνται με πρόγραμμα Όρθρος - Θεία Λειτουργία, Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία (πρωϊνή και εσπερινή), Ιερά Παράκληση, Ευχέλαιο και η Ακολουθία των Χαιρετισμών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Εμφανίσεις: 245633
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: