Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

treis paides kalamata 5

Με την παρουσία πλήθους πιστών και σύσσωμου του δυναμικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας τιμήθηκε η μνήμη των Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, του Προφήτου Δανιήλ και των Αγίων Τριών Παίδων των εν Καμίνω, στον ιστορικό Ιερό ναό Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, στον οποίο τιμάται ιδιαιτέρως η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω.

Αφ’ εσπέρας τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄Αρτοκλασίας, επί του παρεκκλησίου του νοτίου κλίτους του Ιερού Ναού, το οποίον τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου Διονυσίου. 

Την κυριώνυμο τελέσθηκλε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, ενώ τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλέξιος Αρώνης αναφερόμενος τόσο στον Άγιο Διονύσιο όσο και στους Αγίους Τρεις Παίδες.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η καθιερωμένη Αρτοκλασία υπέρ των εργαζομένων του Πυροσβεστικού Σώματος και ανεγνώσθη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

treis paides kalamata 1

treis paides kalamata 1

treis paides kalamata 1

treis paides kalamata 1

Εμφανίσεις: 275585
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: