Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/06 14:54

episkopos logginos

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Ένα ακόμη περιστατικό με απειλές και εκφοβισμούς κατά των Ιεραρχών της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, σημειώθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 στην περιοχή του Τσερνιβίτσι.

Συγκεκριμένα ο Επίσκοπος Μπαντσένσκι Λογγίνος, Καθηγούμενος της Μονής Αναλήψεως, κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές για ανάκριση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουκρανός Ιεραρχής κλήθηκε με την κατηγορία της υποκίνησης θρησκευτικού μίσους, κάτι που ο ίδιος δεν αποδέχεται κάνοντας λόγο κατασκευασμένες κατηγορίες.

«Ντρέπομαι πολύ που ατιμάζουμε την Ουκρανία μας, ντρέπομαι πολύ που τέτοιοι άνθρωποι κυβερνούν αυτό το κράτος» - ανέφερε μεταξύ άλλων ο Επίσκοπος Λογγίνος εξερχόμενος από το Αστυνομικό Τμήμα.

Επίσης ο Επίσκοπος ανέφερε ότι «33 ολόκληρα χρόνια ομολογώ τον Λόγο του Κυρίου, ο οποίος μας διδάσκει να έχουμε υπομονή στις διώξεις, διότι όταν διώκουν εμάς, διώκουν τον ίδιο τον Χριστό».

Τέλος ο κ. Λογγίνος ζήτησε από τον λαό να προσεύχεται και να είναι νηφάλιος, γιατί ο Θεός θα νικήσει στο τέλος.

Εμφανίσεις: 309704
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: