Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/10 01:44

oukranos poimin

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Την διαβεβαίωση ότι οι Ιεράρχες και Κληρικοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, μπορούν να λειτουργούν τακτικά στην Αγία Γη, έδωσε μέσω του Επισκόπου Ντουμπένσκ κ. Ποιμήν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος.

Σύμφωνα με τον Επίσκοπο Ποιμήν, ο οποίος πραγματοποιήσε επίσκεψη στους Αγίους Τόπους, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων του διεμήνυσε την αναγνώρισή του στον Μητροπολίτη Ονούφριο.

"Συλλειτουργήσαμε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο κατά την εορτή του Τιμίου Σταυρού στον Ναό του Παναγίου Τάφου. Ο Πατριάρχης, μας διαβεβαίωσε ότι μπορούμε να λειτουργούμε τόσο στην Ιερουσαλήμ όσο και στους ναούς της Παλαιστίνης. Επίσης, ζήτησε να μεταβιβάσουμε την αναγνώρισή του στον Μητροπολίτη Ονούφριο" - δήλωσε χαρακτηριστικά ο Επισκοπος της Επαρχίας Ρίβνε.

Τέλος, ο Επίσκοπος Ποιμήν επεσήμανε ότι Ιεράρχες άλλων Ορθοδόξων Εκκλησιών, ζήτησαν να μάθουν νέα για τον Μητροπολίτη Ονούφριο, ενώ εξέφρασαν την αγάπη και την εκτίμησή προς το πρόσωπό του.

Εμφανίσεις: 304632
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: