Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 24/11 14:29

alabnias 6

Γράφει ο π. Ηλίας Μάκος στην Romfea.gr


Μετά την έξοδο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, επικρατεί χαρά στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας για την αποθεραπεία του.

Όλοι, περιμένουν, μετά την απαραίτητη καραντίνα, πως και πως την επιστροφή του ανάμεσά τους.

Αλλά και στην πολιτική ηγεσία της Αλβανίας, καθώς και στους πολίτες της, ανεξάρτητα από το θρήσκευμα, προκάλεσε ικανοποίηση το γεγονός της ίασης του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου από τον επικίνδυνο ιό, που προβλήθηκε ιδιαίτερα από τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικά του κλίματος είναι τα εκατοντάδες σχόλια Ορθοδόξων και μη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως:

* "Δόξα τω Θεώ, που ακούστηκαν οι προσευχές όλων των Αλβανών και έγινε καλά ο Αρχιεπίσκοπος... Η ζωή του είναι βασισμένη στην αγάπη".

* Τι όμορφα νέα! Ο Κύριος των Θαυμάτων μας αγαπά πολύ, είμαι πολύ χαρούμενος".

* "Έχετε την υγεία σας και σας περιμένουμε να επιστρέψτε το συντομότερο δυνατό στην ευγενή αποστολή σας στην υπηρεσία της Ορθοδοξίας"

* "Ο Θεός άκουσε όλες τις προσευχές μας για τον Αρχιεπίσκοπο μας κ. Αναστάσιο, του ευχόμαστε διάρκεια ζωής, για να συνεχίσει την ιερή του αποστολή, γιατί οι Αλβανοί χρειαζόμαστε την ανεκτίμητη βοήθειά του".

* Τον θέλουμε σύντομα κοντά μας, γιατί είναι μια ανεξάντλητη πηγή καλοσύνης, που πάντα παρακινεί και εμπνέει με την πράξη και το λόγο του".

Εμφανίσεις: 301625
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: