Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 09/08 18:31

albanias maskes 1

Γράφει ο π. Ηλίας Μάκος στην Romfea.gr


Ένα ουσιαστικό μήνυμα, γεμάτο από περιεχόμενο πίστης έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος, από άμβωνος στον καθεδρικό Ναό Τιράνων, σήμερα, Κυριακή 9 Ιουλίου,.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ας είμαστε προσηλωμένοι περισσότερο στο πρόσωπο του Χριστού, μην ασχολούμαστε υπερβολικά με τα κύματα και τις δυσκολίες. Ας φοράμε τη μάσκα προστασίας της υγείας, όμως αποφεύγοντας επίμονα τις μάσκες κάθε μορφής υποκρισίας, η οποία υποκρισία μολύνει επικίνδυνα τις ανθρώπινες σχέσεις".

"Ο Θεός να μας αξιώσει σωστά να αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δοκιμασία και να μην ανησυχούμε. Περισσότερο πίστη, περισσότερο κατανόηση και περισσότερο υπομονή. Και όλα θα πάνε πολύ καλά" - υπογράμμισε κλείνοντας ο Μακαριώτατος.

Τέλος να σημειωθεί πως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Αναστάσιος προχείρισε σε Αρχιμανδρίτη τον ιερομόναχο π. Αναστάσιος Μαμάγι, και του απέδωσε το σταυρό και το επιγονάτιο.

Εμφανίσεις: 301696
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: