Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Ταμασού. 01/03 14:43

anthropistiki tamasoy 5

Άμεση και συγκινιτική ήταν η ανταπόκριση της ανιδιοτελούς και έμπρακτης αγάπης των πιστών για συμπαράσταση στους πληγέντες από τους σεισμούς στην Συρία και την Τουρκία, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται από τους φονικούς σεισμούς.

Η συγκέντρωση της βοήθειας πραγματοποιήθηκε μέσω των Ενοριών της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία της Μητροπόλεως στο Επισκοπειό, όπου έγινε ο διαχωρισμός και η συσκευασία ανά είδος.

Συγκεντρώθηκαν τόνοι τροφίμων (γάλατα μακράς διαρκείας, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, εμφιαλωμένα νερά) και κλινοσκεπασμάτων, είδη πρώτης υγιενής και είδη ρουχισμού.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος επέβλεψε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή την όλη προσπάθεια, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς άπαντα το λαό της Μητροπόλεώς του για την άμεση ανταπόκρισή του, παρά τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, και εύχηθηκε όπως ο Θεός τους ανταποδώσει το καλό που έπραξαν.

anthropistiki tamasoy 1

anthropistiki tamasoy 1

anthropistiki tamasoy 1

anthropistiki tamasoy 1

Εμφανίσεις: 161502
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: