Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κύκκου. 16/12 13:01

Episkopio 3

Ακολουθεί δήλωση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου για τις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές


Επειδή ορισμένοι διαστροφείς της αλήθειας διαδίδουν ψευδώς ότι ο Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής Ησαϊα, αισθάνομαι την ανάγκη, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να προβώ στην ακόλουθη δήλωση.

Ψυχή τε και σώματι υποστηρίζω με θέρμη πολλή, την υποψηφιότητα του πνευματικού μου τέκνου Ησαϊα Κυκκώτη προς ανάδειξή του στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Αγιωτάτης Εκκλησίας Κύπρου.

Ο μητροπολίτης Ησαϊας είναι ο δυναμικός, πολύγλωσσος και με βαθειά θεολογική παιδεία Ιεράρχης, ο οποίος βιώνει την ποιμαντική του δράση ως ιεραποστολική μαρτυρία θυσίας για τον άνθρωπο.

Διαπνέεται επίσης απο υψηλά οράματα τα οποία έχει την ικανότητα να υλοποιεί σε έργα γόνιμης εκκλησιαστικής πνοής.

Αν λοιπόν, θέλουμε μία Εκκλησία, η οποία, παράλληλα με το ποιμαντικό και αγιαστικό της έργο, θα αισθάνεται τον παλμό της εποχής και το ρυθμό της ζωής και θα δίνει λύσεις στα σύγχρονα πιεστικά προβλήματα, δεν έχουμε παρά να ψηφίσουμε τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαϊα ως το νέο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας

Νικηφόρος

Εμφανίσεις: 301704
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: