Γράφτηκε από τον/την dialogos.com.cy. 16/03 18:26

ag.fanourios aradipoui

Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν δύο ιερείς μετά από επαφή με Κύπριο ιεροψάλτη από το Λονδίνο που επισκέφτηκε την εκκλησία και έψαλε την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένας εκ των εφημεριών ενοριακού Ναού σε μεγάλο προάστιο της Λάρνακας, καθώς επίσης και ο πρωτοψάλτης του Ναού και Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, έχοντας εκδηλώσει συμπτώματα της νόσου την περασμένη εβδομάδα και αφού υποβλήθηκαν στις ανάλογες εξετάσεις, μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής, βρέθηκαν σύμφωνα με πηγή, θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμπτωμα της ασθένειας παρουσιάζει επίσης και ο προϊστάμενος του Ναού, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Τον ιό φαίνεται να τους μετέδωσε Κύπριος ιεροψάλτης από το Λονδίνο, ο οποίος ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο και έψαλλε κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Ορθοδοξίας, 8 του μηνός, στο ναό.

Εμφανίσεις: 300898
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: