Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λεμεσού. 02/10 21:29

igoumenos efraim

Εκ της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου φέρεται εις γνώσιν των πιστών ότι η προγραμματισμένη Θεία Λειτουργία που θα τελούσε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Τρικουκκιάς στον Πρόδρομο, δεν θα τελεσθεί.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 7:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιέρωμα για τα 60 χρόνια από την κοίμηση του Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστή στην αίθουσα Trikkis Palace που βρίσκεται στο ύψος της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου.

Ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Θα παρουσιαστεί ντοκιμαντέρ. Είσοδος ελεύθερη.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Αμιρούς το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 5 το πρωί θα λειτουργήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Γέροντας Εφραίμ θα τελέσει το μνημόσυνο της Γερόνισσας Μαρίας κτητόρισσας της Μονής.

Εμφανίσεις: 302473
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: