Τα Εισόδια της Θεοτόκου στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία της πανηγύρεως μας Των Εισόδων Της Θεοτόκου και της συμπληρώσεως 50 χρόνων από την ανέγερση του Ιερού Ναου Παναγίας Χρυσαιφυλλιώτισσας Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητριανού Επισκόπου Κυθρέας.
Το ιερό λείψανο προσκόμισε ο Θεόφιλ. Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, όπου και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό.
Ανήμερα της εορτής, σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και τον Θεόφιλεστατο Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο.












H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




