Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου. Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

proti hmera 3

Από χθες το βράδυ έχει αφιχθεί στην Κύπρο η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, κατόπιν προσκλήσεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου.

Σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου ο Μακαριώτατος παρέθεσε πρόγευμα στο Σεβασμιώτατο και στη συνοδεία του. Παρών ήταν και ο Υπουργός Παιδείας κ. κώστας Καδής. 

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Καρπασίας κ. Χριστοφόρο μετέβησαν στη Λεμεσό όπου επισκέφθηκαν αρχικά τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με τον οποίο συζήτησαν για την παρουσία πολλών Κυπρίων αποδήμων στην Αμερική και για την πνευματική μέριμνα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για τον ορθό καταρτισμό τους. 

Στη συνέχεια, παρετέθη γεύμα προς τιμή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Δημητρίου και της συνοδείας του από τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Πανίκο Παπανικολάου, ο οποίος επί 30 χρόνια διετέλεσε εξέχον μέλος της κοινότητας, αφιερώνοντας γενναιόδωρα χρόνο και κόπο για φιλανθρωπίες, βοήθεια σε άτομα και οργανισμούς και προωθώντας τον αγώνα για ελευθερία, δικαιοσύνη και ελευθερία στο νησί μας.

Παρόντες στο γεύμα ήταν επίσης ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος κ. Ηλίας Λεοντάρης και ο Αρχηγός της Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1

proti hmera 1 

Εμφανίσεις: 302774
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: