Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου. Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018

nasa 1

Η παγκόσμια νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού της NASA «International Space Apps Challenge 2017» βρέθηκε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για να ζητήσει τις ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Χρυσοστόμου με την ευκαιρία του νέου έτους, αλλά και για να του επιδώσει τιμητική πλακέτα ευχαριστίας για την πολύ σημαντική αρωγή της Αρχιεπισκοπής Κύπρου σχετικά με την αποστολή της ομάδας και την συμμετοχή της στον παγκόσμιο επιστημονικό αυτό διαγωνισμό.

Αποτελεί πράγματι μεγάλη τιμή για την Κύπρο η πρωτιά σε ένα τέτοιο παγκοσμίας εμβέλειας διαγωνισμό και αποδεικνύει ότι το μικρό νησί μας δεν υπολείπεται σε τίποτα από τις υπόλοιπες χώρες.

Δεν είναι εξάλλου η πρώτη φορά που Κύπριοι επιστήμονες διακρίνονται παγκοσμίως για εξαιρετικά ευρήματα και επιστημονικές ανακαλύψεις.

«Και σε αυτό τον τομέα, δεν ήταν δυνατόν να μην συμπαρασταθεί η Εκκλησία Κύπρου», τόνισε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, υπενθυμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι «οι πόρτες της Αρχιεπισκοπής είναι πάντοτε ανοικτές για τους εν Χριστώ αδελφούς μας και η Εκκλησία μας κήδεται μητρικά πάντοτε σε όλα τα τέκνα της, ειδικά στη νεολαία μας».

nasa 2

Εμφανίσεις: 300445
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: