Γράφτηκε από τον/την ΚΥΠΕ. Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

kyproyΟ Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος ο B', απάντησε την Τρίτη, ερωτήματα που του έθεσε ομάδα νέων με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις επί σειρά θεμάτων και άκουσε με προσοχή τις εισηγήσεις τους, στο πλαίσιο του 8ο Debate Νέων, του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, Reaction, και της Τράπεζας Κύπρου.

Ανακοίνωση του Reaction αναφέρει ότι στην κατάμεστη αίθουσα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο Μακαριότατος έδωσε απαντήσεις στους νέους σε όλα τους τα ερωτήματα.

Ο Μη κυβερνητικός Οργανισμός Reaction Youth for the Prevention και η Τράπεζα Κύπρου στα πλαίσια του Εθνικού Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Αθηνά» δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές της Κύπρου να έρθουν πιο κοντά, μέσα από debates, με προσωπικότητες και θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και όχι μόνο.

Δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να μάθουν περισσότερα για τους θεσμούς αλλά και να απευθύνουν ερωτήσεις για όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν σε κάποιο τομέα ή πρόβλημα.

Μέχρι σήμερα συμμετείχαν 21 σχολεία και πέραν των 2200 νέων από τη Δημόσια και Ιδιωτική Μέση και Ανώτερη Εκπαίδευση.

Εμφανίσεις: 301543
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: