Γράφτηκε από τον/την Ecclesia.gr. 08/05 17:20

skrekas ieronimos1

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί μαθητές της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους και συζήτησε μαζί τους διάφορα ζητήματα, ενώ ενδιαφέρθηκε να μάθει για τα σχέδιά τους και τους στόχους τους.

Νωρίτερα οι μαθητές έψαλλαν στην πρωινή Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου τίθεται προς προσκύνηση η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον εστί».

Αργά το μεσημέρι ο Μακαριώτατος συναντήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στην συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής του του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

skrekas ieronimos2

skrekas ieronimos2

skrekas ieronimos2

skrekas ieronimos2

Εμφανίσεις: 199766
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: