Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/11 12:36

maska ieronimos

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Την ψυχραιμία τους φαίνεται να έχασαν κάποιοι από το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου, μετά τις χθεσινές δηλώσεις από την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ κ. Ματίνας Παγώνη.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με θεραπεία που φέρεται να χορηγήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο.

Επειδή όμως κάποιοι θέλουν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου, ας δούμε τι δήλωσε χθες η κα Παγώνη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ράδιο του "Πρώτου Θέματος" η κα Παγώνη, απάντησε μεταξύ άλλων και για τα μονοκλωνικά αντισώματα.

Ερώτηση: Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε ακούσει γι΄ αυτά τα μονοκλωνικά…

Παγώνη: Και για τα μονοκλωνικά οι μελέτες αυτές προχωρούν και είναι αποτελεσματικά, αυτό είναι αλήθεια! Μονοκλωνικά χρησιμοποιήθηκαν και στον Τραμπ!

Ερώτηση: Φέρανε και εδώ για τον Αρχιεπίσκοπο;

Παγώνη: Από ότι έμαθα ναι! Αλλά αυτά να σας πω αφορούν ασθενή και καλά είναι να μην τα συζητάμε!

Είναι ξεκάθαρο ότι η κα Παγώνη απαντά ότι έμαθε πως έφεραν και για τον Αρχιεπίσκοπο, χωρίς να διευκρινίζει ότι αυτά είναι πληροφορίες.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, η οποία έκανε λόγω για "παρατρεχάμενους, παράγοντες, αναλυτές, σχολιαστές και παντός είδους κήνσορες".

Ας δει η Ιερά Αρχιεπισκοπή πατώντας (ΕΔΩ) προσεκτικά το βιογραφικό της κα Παγώνη, και να πει επίσημα αν την θεωρεί παράγοντα ή παρατρεχάμενη!

Σήμερα, η κα Παγώνη μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του OPEN, έκανε στροφή 180 μοιρών σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις της.

Σε ερώτηση τι γίνεται τελικά με το ζήτημα του Αρχιεπισκόπου, η κα Παγώνη τόνισε ότι "αυτό είναι ένα θέμα που δεν ξεκίνησε έτσι απλά από την Αμερική, η ερώτηση ειπώθηκε από πληροφορίες. Γι αυτό λοιπόν εγώ είπα το εξής: Τι φάρμακα παίρνει και τι πρωτόκολλα ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος είναι θέμα των γιατρών του, και ο κάθε ασθενής είναι ίδιος για τους γιατρούς."

"Όσον αφορά για τα μονοκλωνικά αντισώματα, μπορεί ο Τράμπ να πήρε μονοκλωνικά που αφορούν εκεί την δική τους χώρα, αλλά μονοκλωνικές μελέτες έχουμε και εμείς εδώ. Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, έγινε κάποια σύγχυση" - πρόσθεσε η κα Παγώνη.

Επίσης η κα Παγώνη σε ερώτηση από τον δημοσιογράφο ότι δεν απαντάει στο αν δόθηκε τελικά αυτή η αγωγή η όχι, απάντησε ως εξής: "Η ερώτηση ήταν από πληροφορίες και έτσι ήταν η απάντησή μου".

Να σημειωθεί ότι η Διευθύντρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", Αναστασία Κοτανίδου δήλωσε ότι "δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο".

Ακούστε το ηχητικό (9ο λεπτό) και το σημερινό βίντεο και βγάλτε από μόνοι σας τα συμπεράσματα:

Εμφανίσεις: 304075
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: