Γράφτηκε από τον/την in.gr. 15/03 14:47

Mitsotakis ieronymos

Νέα σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή, με την κυβέρνηση να παρακολουθεί στενά τις εξέλιξεις της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας και αναλόγως να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα.

Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη συζητήθηκε ένα από τα θέματα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες μέρες και δεν είναι άλλο από την εκκλησία, αφού οι Ναοί και οι εκκλησίες γεμίζουν ακόμα, τη στιγμή που -σχεδόν- τα πάντα έχουν κλείσει, ως μέτρο αποτροπής της εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επικοινωνήσει με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και του έχει ζητήσει οι Ιεροί Ναοί να μείνουν ανοιχτοί μόνο για ατομική λατρεία και για την τέλεση των απαραίτητων μυστηρίων με τον ελάχιστο κόσμο.

Όπως σημειώνεται, το θέμα θα εξεταστεί σε αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Παράλληλα, στη σύσκεψη που μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, συζητήθηκαν επίσης τρόποι για την αποφυγή του συνωστισμού σε super market και λαϊκές αγορές.

Εμφανίσεις: 300932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: