Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 22/10 22:32

agiasmos protosigellos 4

Σε πολύ ζωντανό και ζωηρό κλίμα από τα χαμόγελα και τις φωνές των μαθητών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ο Αγιασμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσ. Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα Θεοχάρη και τον διάκονο και καθηγητή του Φροντιστηρίου π. Παναγιώτη Καζαμία.

O Πρωτοσύγκελλος μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και επαίνεσε ιδιαίτερα τους εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την αφοσίωση τους στο θεσμό και το περίσσευμα της αγάπης τους προς τα παιδιά. Ενώ με λόγια αγάπης και πνευματικής παραίνεσης για πρόοδο παρακίνησε τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.

Ιδιαίτερο καλωσόρισμα προς τον νέο πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπης Αθηνών επεφύλαξαν τόσο η Διεύθυνση και το προσωπικό όσο και οι καθηγητές και τα παιδιά.

Η θερμή συμμετοχή των παρευρισκομένων στην Ιερή Ακολουθία του Αγιασμού, και τα όσα ακολούθησαν, οι ζωηρές συζητήσεις, οι επανασυνδέσεις των παλαιοτέρων συμμαθητών και οι γνωριμίες με τους καινούργιους, τα χαμογελαστά πρόσωπα μαθητών, καθηγητών και όλων των στελεχών δημιούργησαν ένα κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας εις πείσμα των δύσκολων καιρών.

agiasmos protosigellos 1

agiasmos protosigellos 1

agiasmos protosigellos 1

agiasmos protosigellos 6

Εμφανίσεις: 300568
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: