Γράφτηκε από τον/την Ecclesia.gr. 27/09 14:44

amina1

Σειρά επαφών είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Στη συνέχεια τον επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιος Κυριαζής και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλειος Ζορμπάς, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνάντησαν επίσης σήμερα ο Επικεφαλής του Εθνικού Τυπογραφείου κ. Δημήτριος Γεωργίκος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων κ. Νικόλαο Αβραμίδη.

Το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Αθηναίων κ. Ελευθέριο Σκιαδά , ο οποίος του προσέφερε το βιβλίο του με τίτλο 100 χρόνια ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), καθώς και με τον Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής κ. Σπυρίδωνα Λάσκο.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λάσκος δήλωσε τα εξής: «Σήμερα επισκέφθηκα τον Μακαριώτατο. Ήταν τιμή για μένα αυτή η πρόσκληση. Μου έδωσε την ευχή του και πιστεύω ότι θα μας ακολουθεί, όχι μόνο εμένα, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής».

Φωτο: Eurokinissi

amina 2

amina 2

amina 2

amina 2

amina 2

Εμφανίσεις: 267509
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: