Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/08 14:20

ieronimos idra 3

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Στην Ύδρα αφίχθη πριν από λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος έφτασε στην Ύδρα για να προεξάρχει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θεοφ. Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών.

Τον Μακαριώτατο υποδέχθηκε ο Οικείος Μητροπολίτης Ύδρας κ. Εφραίμ, και οι τοπικές αρχές στο λιμάνι της Ύδρας.

Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσκύνησε στον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του λιμανιού.

Ο Αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ για την ευγενική πρόσκληση να προεξάρχει του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και επίσης ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές και τους πιστούς για την θερμή υποδοχή.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την αποδοχή της προσκλήσεως και του ευχήθηκε να μείνει ευχαριστημένος από την επίσκεψη στο νησί «γιατί αυτό θα αναπαύσει και τις δικές μας καρδιές».

Να αναφερθεί ότι στα πλαίσια του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μακαριώτατος αύριο το μεσημέρι θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης Ύδρας στην Συνεδριακή αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως.

ieronimos idra 1

ieronimos idra 1

ieronimos idra 4

ieronimos idra 5

ieronimos idra 6

ieronimos idra 8

ieronimos idra 9

ieronimos idra 10

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

ieronimos idra 11

Εμφανίσεις: 301235
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: