Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γραφείου Τύπου. Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019

polites makariotatos 1

Σήμερα επισκεφθήκαμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο Β' (δάσκαλο μου στο σχολείο), για να πάρουμε την ευχή του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ» για τις Ευρωεκλογές.

Του εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου για την μεγάλη του βοήθεια μετά την τραγική καταστροφή στο Μάτι.

Η Εκκλησία ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή στο τιτάνιο αγώνα για να επανέλθει η κανονικότητα. Ανέφερα στον Αρχιεπίσκοπο πως ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.

Στη συνέχεια του παρουσίασα τον Επαμεινώνδα Εμμανουηλάκη, Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τους «ΠΟΛΙΤΕΣ», καθηγητή, εκπαιδευτικό με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιώσιμη Ανάπτυξη-Διαχείριση Περιβάλλοντος, υποψήφιο Διδάκτορα στην ανάλυση κύκλου ζωής προϊόντων και υπεύθυνο για τα Εκκλησιαστικά, φιλανθρωπικά και ανθρωπιστικά θέματα του συνδυασμού.

Αναλύσαμε στον Αρχιεπίσκοπο γιατί δημιουργήθηκαν οι «ΠΟΛΙΤΕΣ» και τι μπορούν να πετύχουν για την Ελλάδα στην Ευρώπη.

Θέλω απ’ τα βάθη της καρδιάς μου να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμπαράσταση του και την πνευματική δύναμη που μας έδωσε να πετύχουμε τους στόχους μας.

polites makariotatos 2

Εμφανίσεις: 300352
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: