Γράφτηκε από τον/την Εκ της Αρχιεπισκοπής. Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

ieratikes klisis 3

Κατόπιν των αναφερομένων στη Συνοδική Εγκύκλιο υπ' αριθμ. 2999 με αριθμ. πρωτ. 969/419/6-3-2019 κατά την «Εβδομάδα Ιερατικών Κλήσεων» (Γ΄ Εβδομάς Νηστειών, 25 Μαρτίου – 31 Μαρτίου ε.ε.) και στο πλαίσιο του σεμιναρίου υποψηφίων Κληρικών του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, του οποίου την ευθύνη έχει ο Διευθυντής Προσωπικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ἀναστάσιος Βλαβιανός, προσκλήθηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Παπαθωμάς, Ιεροκήρυκας της καθ' ημάς Ιεράς Αρχιεπισκοπής και Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στον γραφικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου – Π. Ψυχικού, και εκφώνησε ομιλία με θέμα: «Η Ιερωσύνη αποτελεί φτερούγισμα, αρπαγή και προσφορά», κατά την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου της 28ης Μαρτίου ε.ε. και ώρα 19.30΄.

Την ακολουθία και ομιλία παρακολούθησαν υποψήφιοι Κληρικοί, πιστοί ενορίτες και πλήθος κόσμου οι οποίοι είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την εκδήλωση.

ieratikes klisis 1

ieratikes klisis 1

ieratikes klisis 1

Εμφανίσεις: 300033
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: