Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

thespion gkazakia

Τον αστυνομικό και τον νεωκόρο που νοσηλεύονται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ναού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου επισκέφθηκε προ ολίγου ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο χώρο του ναού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους δύο -ευτυχώς ελαφρά- τραυματίες.

Από την πρώτη στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώνεται δια του πρωτοσυγκέλλου του, ο οποίος έχει συχνή επικοινωνία από το πρωί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός (γκαζάκια με συνδεσμολογία) έξω από το Ναό του Αγίου Διονυσίου και ο νεωκόρος και ο αστυνομικός στην προσπάθεια να μετακινήσουν το άγνωστο αντικείμενο, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης.

Εμφανίσεις: 302102
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: