Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

313724305

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Το «θεμέλιο λίθο» του ιερού ναού προς τιμήν του Αγίου Ιερωνύμου έθεσε σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο εν λόγω ναός βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού "Η Αγία Φιλοθέη" στον Αυλώνα Αττικής.

Παρέστησαν ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάνου κ. Ιερώνυμος, ο Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών, ο Επίσκοπος Σαλώνων κ. Αντώνιος, ο Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών κ. Γεώργιος Δέδες, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Κτιριακών Υποδομών του Δημοσίου (ΚΤΥΠ) κ. Μπιτάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χαρωνίτης, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης του Υπ. Παιδείας της ΝΔ κ. Ανδριανός, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κατσίκης, Γιάννης Ανδριανός ο Διευθυντής του Ρ/Σ της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, πλειάδα ιερέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες της Αρχιεπισκοπής καθώς και οι εργολάβοι του έργου.

Το «Κέντρο Παιδείας Πολιτισμού & Εθελοντισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών “Η Αγ. Φιλοθέη”» είναι Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Στο εν λόγω Ίδρυμα ανήκει και η δομή της Κατασκήνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία εγκαινιάστηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στις 14 Ιουνίου του 2012.

Η Κατασκήνωση περιλαμβάνει χώρους φιλοξενίας, εστίασης, καλλιτεχνικής δημιουργίας, αναψυχής με υπαίθρια παιχνίδια, πισίνες, γήπεδα ομαδικών αθλημάτων, ιατρείο, αναρρωτήριο και πολλούς άλλους βοηθητικούς χωρους.

Οι εγκαταστάσεις είναι υψηλών προδιαγραφών και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφαλείας.

Οι κατασκηνωτές ζουν τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης σε ένα προστατευμένο και ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα στη φύση.

Η Κατασκήνωση λειτουργεί όλον τον χρόνο και παρέχει άρτιες κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές για την υλοποίηση εκπαιδευτικών – ψυχαγωγικών προγραμμάτων, την οργάνωση και πραγματοποίηση επιμορφωτικών και πολιτιστικών σεμιναρίων και εκδηλώσεων κατά τους φθινοπωρινούς και εαρινούς μήνες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Εμφανίσεις: 301615
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: