Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γηροκομείου. 24/05 12:49

apodosi xariseio 4

Με την ευλογία του Παναγιωτάτου μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ο οποίος προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου του Χαρισείου Γηροκομείου, εορτάσθηκε η απόδοση του Πάσχα στο Χαρίσειο Γηροκομείο.

Η αναστάσιμη θεία Λειτουργία τελέσθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιδρύματος από τον εφημέριο του ιερού ιδρυματικού ναού του Αγίου Νεκταρίου, π Αντώνιο Πατρικίου, προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο οι έχοντες κινητικά προβλήματα γηροκομούμενοι όσο και οι ιδιαίτερα προβεβηκότες στην ηλικία, και να τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στις μοναδικές στιγμές της αναστάσιμης χαράς.

Στην θεία λειτουργία έψαλλαν ο πρωτοψάλτης κ. Δημήτριος Κλειώτης και ο γηροκομούμενος κ. Βασίλειος Ζαρντινίδης, γνωστός από παλιά στους εκκλησιαστικούς κύκλους της μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και αλλαχού.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλα σε όλους! Παρόμοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξη στους αδελφούς υπερήλικες γηροκομουμένους, που λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημία στερήθηκαν τις περισσότερες ευκαιρίες της λειτουργικής ζωής της Εκκλησίας μας.

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

apodosi xariseio 1

Εμφανίσεις: 221525
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: