Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 20/08 16:01

tsounis anthimos 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τζορτζ Τσούνης.

Ο Αμερικανός Πρέσβης που επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Αλεξανδρούπολη, συνόδευε τον Αμερικανό Γερουσιαστή κ. Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ωστόσο η εμφάνιση του Αμερικανού Πρέσβη ήταν εκείνη η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος σε δήλωσή του τονίζει πως: "Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη".

Ακολουθεί η δήλωση του Σεβασμιωτάτου:

ΔΗΛΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη.

+Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος

Εμφανίσεις: 304331
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: