Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 02/12 11:13

pantokrator koinosep 

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡδραστηριοποιείται στο χώρο του εκκλησιαστικού πολιτισμού, έχοντας ως βασικό στόχο την προστασία και την ανάδειξη του πλούσιου πολιτισμικού και θρησκευτικού αποθέματος μέσω της  καταγραφής, ψηφιοποίησης,  τεκμηρίωσης και συντήρησης των εκκλησιαστικών κειμηλίων.

Συνεργάζεται με Ναούς, Μητροπόλεις, Μοναστήρια και εκκλησιαστικά Μουσεία και μετρά ήδη από την ίδρυσή της το 2015 αρκετές συνεργασίες με εκκλησιαστικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα και το Άγιον Όρος.

Η επιστημονική ομάδα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες, Συντηρητές κειμήλιων, Μουσειολόγους, Ιστορικούς, Θεολόγους, Αρχαιολόγους, Αγιογράφους  οι οποίοι συνεργάζονται στενά έτσι ώστε να υπάρχει για κάθε έργο ένα θετικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Παντοκράτωρ

Καταγραφή, συντήρηση & διαχείριση εκκλησιαστικών κειμηλίων

Δωδεκανήσου 22
54626 Θεσσαλονίκη

 www.pantokrator.com.gr


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ 6978435377 | 6944591644

 

Εμφανίσεις: 189779
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: