Γράφτηκε από τον/την politischios.gr. 02/05 00:03

anastasi xios

Σε κλίμα κατάνυξης η Ακολουθία της Αναστάσεως στη Μητρόπολη Χίου


Σε κλίμα κατάνυξης, στον κατάμεστο από πιστούς Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων της Χίου τελέστηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Ακολουθία της Αναστάσεως, σύμφωνα με τις αποφάσεις τις Ιεράς Συνόδου.

Δεκάδες πιστοί παρά την αλλαγή της ώρας της Αναστάσεως λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, συμμετείχαν στην Ακολουθία της Ανάστασης, στεκόμενοι στον προαύλιο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα με την τοποθέτηση καρεκλών σε όλη του την έκταση.

Η Ακολουθία της Αναστάσεως μεταδόθηκε ζωντανά από το Politischios.gr, με τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκου να απευθύνει μετά την είσοδό του στον Ιερό Ναό των Αγίων Βικτώρων τις πατρικές ευχές του για καλή Ανάσταση σε όλους του Χιώτες απανταχού της γης.

Στη λειτουργία της Αναστάσεως έδωσαν το «παρών» ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, ο Στρατιωτικός Διοικητής Χίου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Ταξίαρχος Γιώργος Κεβόπουλος, ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου Γιάννης Μάργαρης καθώς και πλήθος πιστών.

Εμφανίσεις: 288568
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: