Ομάδα νεαρών βεβήλωσε εικόνα της Παναγίας (ΒΙΝΤΕΟ)
Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr
Σε μια αποτρόπαια πράξη προέβη μια ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας χθες, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021.
Συγκεκριμένα ένας κύριος κρατώντας μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια και που θέλησε να σταθεί στο πλευρό τους, έγινε αποδέκτης έντονη φραστικής επίθεσης.
Στη συνέχεια η ομάδα των νεαρών άρπαξε την εικόνα της Παναγίας και την έσπασε, ενώ ένας εκ των νεαρών θέλησε να την καταστρέψει.
Όπως ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί η ομάδα των νεαρών φώναζε: «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η Πατρίς».
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




