Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 17/11 20:10

Aυτή την εβδομάδα η  “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το 2πλο cd του Πέτρου Γαϊτάνου “Ο Παρακλητικός Κανόνας στην Υπεραγά Θεοτόκο” το οποίο συνοδεύεται  από βιβλίο με τη μικρά και μεγάλη παράκληση στην Παναγία, ή τα βιβλία “Θαυματουργικές φανερώσεις της Παναγίας” και “Μυρίπνοα Άνθη” μαζί.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τις άθλιες επιθέσεις στην Εκκλησία και στη Θεία Κοινωνία με αφορμή την κοίμηση του Μητροπολίτης Λαγκαδά.

Επιτέλους η Ιερά Σύνοδος αντέδρασε δυναμικά! «Παρακαλούμε δείξτε όλοι τον δέοντα σεβασμό!» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει: «Ορισμένοι επίδοξοι καθοδηγητές δεν έχουν το δικαίωμα να ζητούν την κρατική απαγόρευσή της ως "ανθυγιεινής", επειδή δεν πιστεύουν».

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μιλά στην “Ο.Α” για τη συμμετοχή του στην κινηματογραφική παραγωγή για τον βίο και το έργο του Αγίου, όπου υποδύθηκε τον Αγ. Αρσένιο, ο οποίος είχε βαπτίσει τον αγιορείτη γέροντα.

«Φορούσα το ράσο και ήθελα να εμβαπτισθώ στο Αγιο Φως των δύο αυτών Αγίων» λέει ο ηθοποιός και δηλώνει:  «Ο Αγιος Παΐσιος υπήρξε ένας ταπεινός εργάτης της Ορθοδοξίας»

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ελεγχόμενη η κατάσταση του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστασίου 

* Ο π. Σεραφείμ Δημητρίου μιλά για τη λιτανεία της εικόνας του  Αγ. Νεκταρίου που πρόσφατα τέλεσε μόνος του, στην Ηλιούπολη.

* Ο στρατιωτικός Ευάγγελος Μωραϊτης εξομολογείται όσα βίωσε στην ασθένεια και στην απώλεια της αγαπημένης συζύγου του Ιφιγένειας, και την παρηγοριά μέσα από τη Θεία Κοινωνία

* Να πάμε παρακάτω με σεβασμό στην πίστη καλεί το λαό ο Κισάμου και ζητά να σταματήσουν οι επιθέσεις στην Εκκλησία

Αρθρογραφούν  ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης,  ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, ο Ηρακλής Ρεράκης, η Κέλλυ Μπουρδάρα  κ.α 

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το 2πλο cd ή τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

alitheia prost

Εμφανίσεις: 303781
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: