Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γραφείου Τύπου. 06/11 13:05

kefallinias argyroupoli 2

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, Κεφαλλονίτης στην καταγωγή, δέχθηκε στο γραφείο του τον Σεβ. Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος δήλωσε:

''Σήμερα είχα τη τιμή να με επισκεφτεί στο γραφείο μου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος όπου συζητήσαμε για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την μεγάλη αγαπημένη μου,τη Κεφαλλονιά και πως θα συνδράμω στην επίλυση τους με όλες μου τις δυνάμεις.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε επίσης πως τόσο στον Δήμο μας όσο και στη Νότια Αθήνα κατοικούν εκατοντάδες οικογένειες Κεφαλλονιτών και χάρηκε για την νέα πλατεία που φτιάξαμε προς τιμή τους.

Οι Επτανήσιοι κυρίως οι Κεφαλονίτες, έχουν το δικό τους σημείο αναφοράς στην πόλη μας ιδίως στους εορτασμούς της επετείου της Ένωσης της Ελλάδας με την Επτάνησο.

Μετά την παρέμβαση του Δήμου μας και την Δωρεά του Συλλόγου Κεφαλονιτών Αργυρούπολης όπου μέσω της χορηγίας του μέλους τους Χαράλαμπου Τζανετάτου από τον Παναμά αναπλάστηκε η πλατεία και τοποθέτησαν το άγαλμα του μεγάλου Επτανήσιου ποιητή και συγγραφέα,του Κεφαλλονίτη Ανδρέα Λασκαράτου''.

kefallinias argyroupoli 3

kefallinias argyroupoli 3

kefallinias argyroupoli 3

Εμφανίσεις: 300676
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: