Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/10 22:22

Aυτή την εβδομάδα μαζί με την “Ορθόδοξη Αλήθεια” που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, μπορείται να αποκτήσετε τον Α΄ τόμο της συλλεκτικής τριλογίας: “Η άγνωστη Ελληνική Ιστορία”, το έπος του '40 μέσα από συγκλονιστικές μαρτυρίες, πολεμικά ημερολόγια και απομνημονεύματα πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης.

Μαζί και δύο βιβλία της σειράς: “Οι Παναγίες των Ελλήνων”, οι ιστορίες των θαυματουργών εικόνων της Θεοτόκου και οι Παρακληρικοί Κανόντε της.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που πραγματοποίησε σε μεγάλους ναούς της χώρας και μέσα από το οποίο αποδεικνύεται πως η τροπολαγνεία δεν πτοεί τους πιστούς. Κοινωνούν περισσότεροι παρά την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης.

Ακολουθούν τις οδηγίες, δείχνουν υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά δεν απελπίζονται και συνεχίζουν με τον ίδιο πόθο να μεταλαμβάνουν.

Με αφορμή την επαίτειο της 28ης Οκτωβρίου, συγκινεί το αφιέρωμα της “Ο.Α” στις μαύρες μέρες της κατοχής κατά τη διάρκεια των οποίων η «Αγία μερίδα» έσωσε από την πείνα χιλιάδες ανθρώπους.

Ιεράρχες, κλήρος, μοναχοί και μοναχές, πρωτοστάτησαν οργανώνοντας συσσίτια σε όλη την Ελλάδα. Το τιτάνιο έργο δεκάδων Αρχιερέων σε όλη τη χώρα.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Γιατί ο Ιερώνυμος έριξε «πόρτα» στους πολιτικούς

* Αθωώθηκε ο Κερκύρας! Για δικαίωση της Εκκλησίας έκανε λόγο ο κ. Νεκτάριος, μετά την ιστορικής σημασίας δίκη του

* Αίσχος:Ο Πάπας Φραγκίσκος «ευλόγησε» δημοσίως το απαράδεκτο σύμφωνο συμβίωσης για τα γκέι ζευγάρια

* Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός Ρωιού που επέζησε από τα τάγματα εργασίας του '43.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο γέροντας Πατάπιος, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 3 βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

alitheia reportaz

Εμφανίσεις: 282749
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: