Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/10 16:59

elas 768x512

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη κληρικού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού στην Ελληνική Αστυνομία.

Να αναφερθεί ότι ο διαγωνισμός αφορά την πλήρωση μιας (1) κενής οργανικής θέσης Αξιωματικού Ειδικών Καθηκόντων – Κληρικού στην ΕΛ.ΑΣ.

Νεότερη ενημέρωση: Μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. ο διαγωνισμός ματαιώθηκε διότι «έγκεινται αφενός στην εσφαλμένη διαφοροποίηση της μοριοδότησης των κατόχων πτυχίων Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, που είναι ισότιμες με Α.Ε.Ι. με λιγότερα μόρια σε σχέση με τους κατόχους πτυχίων λοιπών Α.Ε.Ι. και αφετέρου στην ανάγκη επανεξέτασης του πλαισίου των απαιτούμενων προσόντων, αφού με την πρόβλεψη ως απαραίτητου προσόντος την κατοχή μόνο πτυχίων Θεολογικής Σχολής Α.Ε.Ι., με αποκλεισμό των κατόχων πτυχίων Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών ή άλλων πτυχίων Α.Ε.Ι., περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός των υποψηφίων, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει διατάραξη στην εύρυθμη διεξαγωγή του διαγωνισμού» (Ανακοίνωση)

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ:

Εμφανίσεις: 302254
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: