Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/09 13:37

ierarixsrt

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Στις 11 Αυγούστου 2020 η Romfea.gr είχε γράψει αποκλειστικά ότι οι εργασίες της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, λόγω του COVID-19 θα πραγματοποιούνταν στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Μονή Πεντέλης.

Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι οι τελευταίες εξελίξεις με αφορμή την διασπορά του κορωνοϊού στην Αττική, καθιστά αδύνατη όπως φαίνεται την σύγκλιση της Ιεραρχίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί εκ των Σεβασμιωτάτων Ιεραρχών, επικοινώνησαν τόσο με την Ιερά Σύνοδο όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο, ζητώντας την αναβολή της Ιεραρχίας για αργότερα.

Να αναφερθεί ότι λόγω των νέων μέτρων της Κυβέρνησης για το όριο συμμετοχής προσώπων σε συναθροίσεις, καθιστά δύσκολο να συνεδριάσει η Ιεραρχία με 82 Μητροπολίτες.

Τέλος η Ιερά Σύνοδος με αφορμή τα νέα μέτρα που ελήφθησαν, ζήτα από το σύνολο των Μελών του Συνοδικού Σώματος μέχρι την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου να ενημερώσουν για την αναβολή και τον χρόνο κατά τον οποίο η Ιεραρχία δύναται να συγκληθεί με ασφάλεια.

 

→ Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση / ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη←

epistol ierarxia

epistol ierarxia

Εμφανίσεις: 301617
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: