Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/09 18:35

xardalias4

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Σε ερώτηση για το δημοσιεύμα της Romfea.gr προέβη πριν από λίγο δημοσιογράφος κατά την επίσημη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας και του Υπουργείου Υγείας.

Ο δημοσιογράφος του News247 απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά, ζήτησε το σχόλιο του για την στάση του κ. Κουμουτσάκου να κοινωνήσει (δείτε εδώ).

Ο Υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς απαντώντας τόνισε: "Θα σας μιλήσω από καρδιάς! Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά καποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη τη πίστης μας".

"Αυτό που είναι ξεκάθαρο και σίγουρο είναι όταν όλα τα μέλη της Κυβέρνησης, πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρουμε τους κανονες, που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν" - πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει κάποια απόφαση απαγόρευσης της Θείας Κοινωνίας, επομένως ο κ. Κουμουτσάκος δεν προέβη σε επίδειξη πίστεως κατά την άποψή μας, αλλά ούτε έκανε κάτι ενάντια στα μέτρα.

Εμφανίσεις: 301292
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: