Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 01/09 21:42

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο “Γεροντικό του Σινά” ένα οδοιπορικό στα βάθη των αιώνων για τους πατέρες της ερήμου

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα ασχολείται με τη θύελλα που έχει προκληθεί από την πρόσφατη αποχώρηση του Ανδρέα Κονάνου από τις τάξεις του κλήρου.

«Βράζουν» με τον «προπονητή ζωής» οι Μητροπολίτες, οι οποίοι όπως λένε, έφτιαξε στρατό από εθελοντές «πιστούς» στο πρόσωπό του και όχι στον Χριστό.

«Είσασταν ο μεγάλος και σπουδαίος π. Ανδρέας Κονάνος που θέλησε να κοντύνει και να γίνει Κο-Νάνος» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Σιδηροκάστρου Μακάριος, ενώ ο Σωτήρης Τζούμας αναρωτιέται: «Μήπως τα ράσα είναι ρούχα που σε στένεψαν; Ηταν η ιεροσύνη πεδίο δόξης λαμπρό για να δημιουργήσεις ικανοποιητικό πελατολόγιο;».

Ο πρώην ιερέας πάντως για πρώτη φορά απάντησε στους επικριτές του.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι δεν έχει αλλάξει γνώμη και επιμένει ότι έπραξε το σωστό για τον εαυτό του. Διαβάστε τι άλλο αναφέρει.

Η Ορθόδοξη Αλήθεια αναφέρεται επίσης στην άστεγη μητέρα αυτιστικών παιδιών Κατερίνα Μαυρομιχάλη η οποία ξεκίνησε με τα πόδια από την εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα στο Λονδίνο και κατευθύνεται στη Σουρωτή, διανύοντας 2000 χιλ. για να προσκυνήσει στον τάφο του προστάτη της Αγίου Παϊσίου.

Σκοπός του ταξιδιού της είναι να ιδρύσει οργανισμό υποστήριξης για παιδιά με αυτισμό.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Το δράμα της γενοκτονίας των Αρμενίων, η ανελέητη καταδίωξη και οι σφαγές.

* Το νησί δίπλα στη Σκιάθο με μοναδικούς “κατοίκους” δύο Αγίους

* Οταν ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε σε συνέντευξη για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα κ.α

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

prot or ali

Εμφανίσεις: 303280
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: