Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 14/08 15:39

yfypourgos xardalias

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Στον αυριανό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

"Η Κοίμηση της Θεοτόκου εορτάζεται από εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε κάθε άκρη της χώρας. Φέτος και αυτή η μέρα θα είναι διαφορετική. Θα την γιορτάσουμε όπως επιβάλλουν οι συνθήκες, τηρώντας όλους τους υγειoνομικούς κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί, όπως ακριβώς τόνισε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε πρόσφατη δήλωσή του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

"Γιορτάσαμε σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες, σε συνθήκες πλήρους lock down την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και δείξαμε μεγάλη αυτοπειθαρχία με τεράστια συμβολή της ηγεσίας της Εκκλησίας. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και τώρα, τηρώντας πλήρως τους κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί για τους Ναούς μας. Τηρώντας τον αριθμό, τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες προστασίας" - συμπλήρωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Εμφανίσεις: 287111
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: