Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/05 22:10

keso 2

Για την Romfea.gr | Δήμητρα Παναγοπούλου


Μια ακόμα διανομή του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ) λαμβάνει χώρα από χθες Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και μέχρι την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 μεθοδικά και με απόλυτη επιτυχία.

Η διανομή πραγματοποιείται στο ανακαινισμένο κτίριο του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” του ΚΕΣΟ, στην οδό Αχαρνών 205 από την Κοινωνική Υπηρεσία και τους εθελοντές του ΚΕΣΟ, με πρωτεργάτη την Δ/ντρια του ΚΕΣΟ κα Μαίρη Πίνη, αλλά με διαφορετικές συνθήκες αυτήν την φορά, τόσο από τους εθελοντές του ΚΕΣΟ, όσο και από τους ωφελούμενους, λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία.

300 περίπου Οικογένειες θα επωφεληθούν αυτό 4ήμερο με προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, βρεφικές πάνες, κρέμες και ρυζάλευρα, προσφορά της Εταιρείας Henkel AE, της Τράπεζα; Τροφίμων και του Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

Η καμπάνια εκστρατείας συγκέντρωσης των προϊόντων, ξεκίνησε πριν ένα ακριβώς χρόνο, από την Εταιρεία Henkel AE και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και προσφοράς, προς την κοινωνία, ως απλές πράξεις μεγάλης αξίας.

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

keso 11

Εμφανίσεις: 265143
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: