Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/04 20:17

 Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το βιβλίο: «Ιστορικά Κειμήλια Ορθοδόξου Αγιογραφίας», μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση για την παράδοση της αγιογραφίας που περιλαμβάνει σπάνιες εικόνες και το ιστορικό τους, φωτογραφικό λεύκωμα, την παλαιότερη εικόνα του Χριστού και θρυλικές εικόνες της Παναγίας.

Με βασικό της θέμα «Ορθοδοξία εν διωγμώ» η εφημερίδα αναφέρεται στην οργή χωρίς τέλος για τους χειρισμούς και την υποκρισία της κυβέρνησης που την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Το κόμπλεξ που αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και το σχέδιο κατά της Εκκλησίας.

Η «ανταρσία» από Μητροπολίτες για το άνοιγμα των ναών και τα πυρά κατά του Αρχιεπισκόπου που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή θέση. «Θα ανοίξουμε μόνοι μας τις πόρτες και ας μας συλλάβουν» τονίζουν Ιεράρχες.

Η επιστολή Ιερώνυμου στον Μητσοτάκη, το τελεσίγραφο και οι εμμονές (!) των πρωτοκλασάτων του Μαξίμου.

Διαβάστε, επίσης, στην «Ο.Α» τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Μαρίνας Ηλιουπόλεως. «Εγώ κοινωνούσα όσους ήρθαν και το ζήτησαν.

Λειτούργησα κανονικά σε αυλές και σαλόνια. Αν θέλουν, ας με συλλάβουν!» λέει ο «επαναστάτης» ιερέας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει σύντομα πολύ ακριβά αυτά που έκανε και την απαξίωση που έδειξε απέναντι στον πιστό λαό. Λάβρος κατά Χαρδαλιά.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε μεταξύ άλλων:

* «Είχαμε στα πόδια μας έναν μεγάλο ασκητή κι όμως δεν τον πολυκαταλάβαμε!» Ο φιλόλογος, θεολόγος κ. Κωνσταντίνος Νούσης, ένα από τα πνευματικά παιδιά του μακαριστού γέροντα Σεραφείμ Δημόπουλου, μοιράζεται τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε ζώντας πολλά χρόνια κοντά στον σύγχρονο «άγιο» της Λάρισας.

* Ομάδα εθελοντών βάζει χρώμα σε δημόσια κτίρια και σχολεία!

* Ενας γέροντας μας κοιτά στα μάτια και ρωτά: «Μου λες την αλήθεια;» Λίγο πριν την πανδημία έλαβε χώρα εκδήλωση στην Π. Βουλή προς τιμήν του π. Γαβριήλ Κοβιλιάτη με αφορμή το νέο του βιβλίο.

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος) , ο Ηρακλής Ρεράκης , ο Χρήστος Αποστολίδης κ.ά

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: [email protected] orthodoxialitheia.gr

oralitheia 1

Εμφανίσεις: 301985
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: