Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/04 14:38

elliniki lisi 770

Την αντίθεσή της με την απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει την διανομή του Αγίου Φωτός από δήμους, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

H ΝΔ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εξαφανίσει την ορθοδοξία. Μετά την απαγόρευση της τέλεσης των λειτουργιών στις εκκλησίες της χώρας λόγω του κορωνοϊού, μετά την απαγόρευση της μετάδοσης των λειτουργιών μέσω μεγαφώνων, ώστε οι Έλληνες ορθόδοξοι να μπορέσουν να ακούσουν το Χριστός Ανέστη, τώρα απαγόρευσαν και την μεταφορά του Αγίου Φωτός από σπίτι σε σπίτι», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:

«Την ίδια ώρα τα παράνομα τζαμιά στην Θράκη εξακολουθούν να λειτουργούν, με τα μεγάφωνα στην διαπασών ώστε να ακούγεται ο ιμάμης. Καθώς φαίνεται οι άνθρωποι που κάνουν "delivery" μπορούν να γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι για διανομή φαγητού, αλλά ο δήμαρχος δεν μπορεί να φροντίσει για την διανομή του Αγίου Φωτός της Ορθοδοξίας στα σπίτια μας! Πόση υποκρισία πια από την κυβέρνηση της ΝΔ».

Εμφανίσεις: 302030
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: