Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/02 21:34

putin

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, αφήνοντας αιχμές για τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, διαβεβαίωσε σήμερα τους Ρώσους ότι όσο θα είναι πρόεδρος της Ρωσίας δεν θα εμφανιστούν οι έννοιες «γονιός Νο 1» και «γονιός Νο 2», καθιστώντας κατ' αυτόν τον τρόπο σαφές ότι δεν υπάρχει προοπτική κατά την διάρκεια της θητείας του για γάμους μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.

«Όσον αφορά στο 'γονιός Νο 1 και γονιός Νο 2', έχω ήδη πει δημόσια και το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα υπάρξει. Θα υπάρχει 'μπαμπάς' και 'μαμά'», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος με βάση τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας φαίνεται ότι δεν ακολουθεί εκεινους που εργάζονται την καταστροφή του πιο ιερού θεσμού αυτού της οικογένειας.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η Εκκλησία της Ρωσίας χαιρέτισε τις δηλώσεις του Προέδρου της χώρας, η οποία από την πλευρά της έχει εκφράσει κατ επανάληψη την αντίθεση της.

Εμφανίσεις: 302035
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: