Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/02 22:09

Aυτή την εβδομάδα η “Ορθόδοξη Αλήθεια” κυκλοφορεί με το βιβλίο “Συναξάρια σύγχρονων κρυμμένων Αγίων”, η δράση, η διδασκαλία, τα θαύματά τους.

Ένας φόρος τιμής στους σύγχρονους κρυμμένους αγίους του αιώνα μας.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για το σήμα που επέλεξε η επιτροπή «Ελλάδα 2021» για τους εορτασμούς για το 1821, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά τα ιερά μας σύμβολα!

Μαθητές του δημοτικού δήλωσαν ότι παραπέμπει σε φράχτη, διαφημιστικές λωρίδες, ακόμα και κασκόλ.

“Ο επετειακός αυτός εορτασμός των 200 χρόνων τι νόημα μπορεί να έχει, όσο δεν εμπνέεται και δεν εδράζεται στην ιστορική πορεία του έθνους;» αναρωτιέται ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος

Ο Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος μιλά αποκλειστικά στην “Ο.Α” και περιγράφει την καθημερινότητα στην περιοχή, η οποία βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού συστήνοντας ψυχραιμία και όχι φόβο.

“Αρκετές οικογένειες Ελλήνων -όπως και άλλων δυτικών- στέλνουν τα παιδιά με τις γυναίκες τους πίσω στις πατρίδες τους” λέει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Ο Επίσκοπος Τολιάρας και Ν. Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος μιλά για τη δύσκολη καθημερινότητα και για τις προκλήσεις στην περιοχή.

* Η «Κυρά των Αθηνών» ζωντανεύει στον μπερντέ

* Μικροβιολόγος φόρεσε το ράσο

* Το «άγνωστο Αουσβιτς» των ορθοδόξων και οι νεομάρτυρες του Γιασένοβατς

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο μακαριστός π. Γεώργιος Μεταλληνός , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος), ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info @ orthodoxialitheia.gr

orth alit protoselido

Εμφανίσεις: 274742
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: