Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/02 14:58

pita diidrimatikou 2

Το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, στην Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και στην Θεολογική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε η διπλή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός».

Παρουσία όλων των νεοεισαχθέντων φοιτητών του Προγράμματος, στην Θεσσαλονίκη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρόντων του Προέδρου του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και διδάσκοντος του Προγράμματος, καθηγητή κ. Συμεών Πασχαλίδη, του Διευθυντού και διδάσκοντος του Προγράμματος, καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Χρήστου, όπως και των υπολοίπων διδασκόντων καθηγητών, κ.κ. Βασίλειο Κουκουσά, Βασίλειο Τσίγκο, Απόστολο Κραλίδη, Ιωάννη Μπάκα, Αγγελική Τριβυζαδάκη και Γρηγόριο Λιάντα.

Στην Αθήνα παρόντες ήταν οι διδάσκοντες του Προγράμματος, καθηγητές κ.κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης και Ιωάννης Παναγιωτόπουλος.

Το Δ.Π.Μ.Σ. «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» διοργανώνεται από το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Α.Π.Θ. και το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α. και διανύει ήδη το τρίτο έτος επιτυχημένης λειτουργίας.

Επίσημος ιστότοπος του Δ.Π.Μ.Σ. «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός»: http: //hchc.past.auth.gr/

pita diidrimatikou 5

pita diidrimatikou 5

pita diidrimatikou 5

pita diidrimatikou 5

Εμφανίσεις: 285076
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: